Velkommen

til

akupunktør

og zoneterapeut

Diana Uth

 

 

 

 

 

 

Zoneterapi

Mennesket er en sammensat organisme. Hvis noget ikke fungerer, som det skal, bliver der ubalance. Resultatet er sygdom, smerte, træthed og utilpashed. Zoneterapi hjælper ofte til genoprettelse af balancen.

Under og på fødderne findes et fuldstændigt kort over hele menneskekroppen. Hver del af kroppen har en zone på fødderne, som kaldes en reflekszone. Hvis der er ømhed i en reflekszone, kan det skyldes, at en del af kroppen ikke fungerer optimalt. Ved at behandle de ømme reflekszoner med specielle trykkombinationer under eller på fødderne kan organerne påvirkes til en bedre funktion, således at kroppens balance genoprettes.

Mange bruger zoneterapi, selv om de ikke har helbredsproblemer. De gør det for at vedligeholde en god sundhedstilstand og som forebyggende behandling.

Reaktionerne kan være forskellige, men udover et bedre velbefindende og afslappethed, kan der komme øget vandladning og tarmfunktion, grumset urin, udskillelse af sekret gennem næse og svælg, opblussen af gamle skavanker og humørsvingninger. Disse reaktioner skal ikke opfattes som en forværring, men er tværtimod et bevis på, at behandlingen giver resultat, og at bedring er på vej.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ring og få en snak med mig 

60927222     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        Det er dejligt at gøre noget for sig selv