Velkommen

til

akupunktør

og zoneterapeut

Diana Uth

 

 

 

 

 

 

Posturologi

 

Posturologi henvender sig til mennesker, som har smerter i bevægeapperatet,  endvidere bl.a. indlæring og koncentrationsbesvær, nogle former for svimmelhed,     køre- og luftsyge.

I posturologi ser jeg på patientens kropsholdning. Hvis patienten kun kan stå oprejst og afslappet ved at være skæv i skulder og/eller hoftelinie, vil posturologi være den bedste behandling for at få fat i roden på problemet.

 

Men hvad er posturologi?

 

Posturologi er beskrivelsen og behandlingen af menneskets postur/poitur/position - eller helt almindeligt: stilling.

Kroppen har muskler, som er faciske eller toniske, begge er under nervesystemets kontrol.

Vi kan stå op grundet tonus i nogle muskler. Denne tonus/spændthed er ikke under viljens kontrol, men centralt reguleret fra hjernen og udgør kroppens stilling. Muskeltonus er til tider uens fra side til side og medfører derfor en skævhed. Skævheden kan forårsage smerter, især når den har været der længe. Hverken vilje, massage eller træning kan regulere de toniske muskler, da tonus er er styret af hjernen ud fra oplysninger, den får fra kroppen. Forstyrrelser i både øjne, kæbe/bid og fødder kan være små, men forårsage store problemer andre steder i kroppen.

 

Behandling af øjne foregår med en bestemt nordpolsmagnet, akupunktur på øret og øjenøvelser, eventuelt regulering af briller.

Funktionelle bidforstyrrelser kan behandles med akupunktur på øret eller lokal behandling på kæben eller frekventeret laser lokalt, mens mekaniske forstyrrelser reguleres af tandlægen.

Fødderne behandles med en sål, hvori der lægges en microchip og/eller nogle sensoriske (ikke mekaniske) tynde indlæg, som har genoptræningseffekt.

 

 

 

 

 

Ring og få en snak med mig    

60927222 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Vær opmærksom på kæbespændinger - ar - tandproblemer